Babysalmesang i Tiset kirke

Tirsdag den 12. september 2017 begynder igen forløb med musik for de allermindste i Tiset Kirke.

Babysalmesang tilbydes til babyer i alderen omkring 1-10 måneder sammen med deres mor og/eller far.

Babysalmesangen foregår i kirken, hvor vi vil synge salmer og sange. Ind imellem danser vi med barnet på armen eller lader den lilles sanser skærpes af lyden af klokkespil, kulørte tørklæder, rasleæg eller noget helt andet.

Efter 35-45 minutter er de små som oftest mætte af de mange indtryk. Efterfølgende vil der være kaffe og te i våbenhuset og tid til hyggeligt samvær.

Holdet forløber over 8 gange, tirsdage kl. 10.30 i Tiset Kirke. Første gang er den 12. september 2017.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage og alle er meget velkomne til at være med.

Af hensyn til planlægningen bedes man melde sig til på tlf: 5178 6382 eller mail: henriette.jen@gmail.com

Der er plads til 10 babyer på holdet og tilmelding er efter først til mølle.

Jeg glæder mig meget til at se babyer og forældre, første gang i denne sæson tirsdag, den 12. september i Tiset Kirke.

Mange musikalske hilsner

Henriette Jensen