Du er her:

Koncert med fangekoret i Tiset Kirke.

Søndag den 25/11.2018 kl. 15:30.

Velklingende toner fra de hardcore sangere med de rå stemmer!

Fangekoret består af indsatte på udgang samt tidligere indsatte, som er fortsat med at synge efter løsladelsen.

Korets leder gennem 22 år, Louise Adrian, synger med indsatte fra 5 fængsler, et arbejde hun har opnået flere priser for.

Koret optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet, samt information om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger.

Forsalg og salg: kr. 50,- til sognepræst Jette R. Christiansen tlf.: 86-927330, e.mail: jrc@km.dk

Tirsdag den 11/12.2018 kl. 19.30: Julekoncert med Tiset Kirkes voksenkor i Tiset Kirke

Tiset kirkes voksenkor synger traditionen tro julen ind med en koncert i kirken.

Koncerten giver mulighed for et stemningsfuldt genhør med mange kendte jule- og adventssange fra Danmark, England, Frankrig m.fl. samt andre mindre kendte værker.

Udover koret medvirker desuden sopranen Birgitte Mosegaard Pedersen, som til daglig er ansat ved Den Jyske Opera, hvor hun har kunnet høres både som solist og som medvirkende i operakoret.

Hun akkompagneres af kirkens organist Jan Ole Christiansen, som også står for ledelsen af koret, samt akkompagnement ved fællessang undervejs.

Der er fri adgang til koncerten og alle er velkomne.

Jan Ole Christiansen

25nov kl. 15:30

Koncert med fangekoret i Tiset Kirke.

25nov kl. 15:30
11dec kl. 19:30

Julekoncert med Tiset Kirkes voksenkor.

Tirsdag den 12/12.2018 kl. 19:30

Tiset Kirkes voksenkor synger traditionen tro julen …

11dec kl. 19:30