Du er her:

THE PLAYFORDS giver koncert i Tiset Kirke søndag, den 29. oktober 2017, kl. 16.00

I anledning af reformationsjubilæet er der koncert i Tiset Kirke.

Det tyske ensemble The Playfords gæster Tiset Kirke og vil på historiske instrumenter og med sang og recitation spiller gruppen Luthers salmer i originale fortolkninger, og desuden kan man høre nogle af de sange og melodier, der er forløbere for salmerne.

Man kan læse mere om koncerten og om gruppen The Playfords på facebooksiden "Tiset Kirkes side".

Der er fri adgang til koncerten, og alle er velkomne.

Jan Ole Christiansen

Tirsdag den 12/12.2017 kl. 19.30: Julekoncert med Tiset Kirkes voksenkor i Tiset Kirke

Tiset kirkes voksenkor synger traditionen tro julen ind med en koncert i kirken.

Sæt X i kalenderen allerede nu, og kom og syng med på julesalmerne i det fine kirkerum, og hør julemusik fra både ind- og udland sunget og spillet af Tisetkoret og kirkens organist Jan Ole Christiansen.

Der er fri adgang til koncerten og alle er velkomne.

Jan Ole Christiansen

29okt kl. 16:00

Koncert i Tiset Kirke: The Playfords

I anledning af reformationsjubilæet er der søndag, den 29. oktober 2017 kl. 16.00 …

29okt kl. 16:00
12dec kl. 19:30

Julekoncert med Tiset Kirkes voksenkor i Tiset Kirke

Fri adgang. Alle er velkomne!

12dec kl. 19:30