Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 19.30: Syng dansk

Tiset Sognehus, Gl. Horsensvej 77, Solbjerg

På årets "Syng dansk dag" indbyder vi alle, som har lyst, til en hyggelig aften med fællessang i Sognehuset.

Vi mødes til fællessang for at synge nye og ældre danske sange fra Højskolesangbogen akkompagneret af kirkens organist Jan Ole Christiansen, ved klaveret.

Vi vil også synge et par af de nye, mindre kendte salmer fra salmebogen.

Og så er der desuden god plads i programmet til, at alle kan komme med forslag til, hvad der skal synges.

Ud over sang og musik vil der også blive budt på en kop kaffe undervejs.

Pris for kaffe og kage er 20,- kr.

Lørdag den 23. december 2017 kl. 16.00: Vi synger julen ind i Tiset Kirke

Fra kl. 15.30 er der lidt varmt at drikke i kirkens våbenhus, og her kan man være med til at vælge de julesalmer, vi synger i kirken.

"Syng julen ind" er en pause i juletravlheden, hvor julesalmer, musik og genfortælling af juleevangeliet fylder kirkerummet.

Nytårsfrokost i Tiset Sognehus

Billede fra årets nytårsfrokost i Tiset Sognehus, søndag den 22. januar 2017.

Underholdning ved kirketjener Anders Nyløkke Jørgensen på bas, organist Jan Ole Christiansen på klaver og kirkesanger Henriette Jensen på saxofon.

Arragement kalender:

26okt kl. 19:30

Syng dansk i Tiset Sognehus

Sognehuset, Gl. Horsensvej 77, Solbjerg

Der serveres te, kaffe og kage. Pris 20,- …

26okt kl. 19:30
23dec kl. 16:00

Vi synger julen ind i Tiset Kirke

Tag en pause i juletravlheden!

23dec kl. 16:00