Orientering om konfirmandundervisning 2018/2019

Elever som efter sommerferien begynder i 7. klasse på Solbjergskolen vil modtage brev om konfirmationsforberedelse.

Nedenfor ses datoerne for konfirmationerne de næste tre år.

Når der laves nye klassedannelser mellem 6. og 7. klassetrin, går vi ud fra klassefordelingen på 6. klassetrin. Så går man i 6.B, gælder den konfirmationsdato, der er angivet for B-klassen (også selvom man efter sommerferien f.eks. kommer i 7.A.)

2019: Lørdag den 4. maj 2019 konfirmeres C-klassen.
          Søndag den 5. maj 2019 konfirmeres A-klassen og B-klassen.

2020: Søndag den 3. maj 2020 konfirmeres A-klassen.
          St. Bededag fredag den 8. maj 2020 konfirmeres B-klassen og C-klassen.

2021: Søndag den 2. maj 2021 konfirmeres A-klassen
          St. Bededag fredag den 30. april 2021 konfirmeres B-klassen og C-klassen.

Konfirmation

Da du blev døbt, sagde dine forældre ja til trosbekendelsen på dine vegne. Ved konfirmationen er det din egen tur til at sige ja til den kristne tro.
 Ved konfirmationen bekræfter Gud det løfte, han gav, da du blev døbt. Nemlig løftet om altid at være der for dig. Også når du nu går fra at være barn til at være ung, for konfirmationen er det kirkelige ritual, der markerer overgangen fra barndom til ungdom.

Mange konfirmander er i tvivl, om de nu tror rigtigt eller nok til at blive konfirmeret. Men man kan ikke sætte tro på formler, så det handler ikke om at tro nok. Tro handler også om tvivl. Og så er det så heldigt, at det ikke kun er dig, der skal sige ja ved konfirmationen. Det er nemlig først og fremmest Gud, der bekræfter at være med dig. Så man kan sige, at du ved konfirmationen ikke siger noget om, hvor meget eller lidt, du tror. Men du siger ja til at blive velsignet og til at Gud er en del af dit liv.
Du skal dog være døbt for at kunne blive konfirmeret, så hvis du ikke allerede er døbt, skal du døbes, før du kan blive konfirmeret.

Konfirmation foretages i Tiset, når du går i 7. klasse og har bopæl eller har løst sognebånd til sognepræsten i Tiset sogn.

KONFIRMANDER 2019

Lørdag den 4. maj kl. 10.00 skal følgende konfirmeres i Tiset Kirke:

Nikolaj Vincent Bruun

Luis Veller Christensen

Alberte Veje Dragkilde

Johanna Emilie Hinrichsen

Mathias Egebjerg Hjorthmose

Joy Daniella Jensen

Sofie Stilling Jensen

Olivia Rosa Rasmussen

Frida Møller Wieland

Naja Møller Wieland