TIL LYKKE TIL FORÅRETS KONFIRMANDER!

Konfirmation i Tiset Kirke søndag den 6. maj 2018

Bagerst fra venstre: Oskar Rasmussen, Simon Klitgaard, Stinne Fajstrup Gasbjerg, Noah Ntandikiye, Freja Kristine Sommer, Nikolaj Erhardsen Høgh, Caroline Sanner Rasmussen, Oskar Ladefoged Dinnesen, Caroline Sveinsson Christensen, Nicolaj Pank Holm, Christian Schaarup Andersen. Forrest fra venstre: Maya Bisgaard Nielsen, Victoria Schøler Dreyer, Frederikke Schøler Dreyer, Clara Lykke Schumacher

Konfirmation i Tiset Kirke torsdag den 10. maj 2018

Bagerst fra venstre: Johannes Raaschou Hald, Nicolai Nellemann Hougaard Andersen, Matilde Herrmann, Thor Stoffer Stoltenborg, Jacob Pugdal Pedersen, Johan Højlund Christiansen, Julie Rindal Bak, Bjørn Stougaard Stenrøjl, Anne Østergaard, Lucas Kahr Ovesen, Sebastian Ho Overgård, Johanne Cappelen Gadegaard, Jonathan Johansen. Forrest fra venstre: Ida Lise Alstrup, Sofia Donbæk Madsen, Frederikke Nygaard Armann, Astrid Hoffmann Hornum.

KONFIRMATIONSFORBEREDELSE 2018/2019

Elever som efter sommerferien begynder i 7. klasse på Solbjergskolen vil modtage brev om konfirmationsforberedelse.

Nedenfor ses datoerne for konfirmationerne de næste tre år. Når der laves nye klassedannelser mellem 6. og 7. klassetrin, går vi ud fra klassefordelingen på 6. klassetrin. Så går man i 6. B, gælder den konfirmationsdato, der er angivet for B-klassen (også selvom man efter sommerferien f.eks. kommer i 7. A.)

Fremtidige konfirmationsdatoer

2019 konfirmation i Tiset Kirke søndag, den 5. maj (7A og 7B) og lørdag, den 4. maj (7C)

2020 konfirmation i Tiset Kirke søndag, den 3. maj (7A) og St. Bededag fredag, den 8. maj (7B og 7C)

2021 konfirmation i Tiset Kirke søndag, den 2. maj (7A) og St. Bededag fredag, den 30. april (7b og 7C)