KONFIRMANDTILMELDING KONFIRMATION 2020

Her tilmelder du dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID:

Link: https://personregistrering.cpr.dk/personregistrering/konfirmation

Hvis I som forældre har fælles forældremyndighed, skal I begge give samtykke til tilmeldingen.

Den digitale tilmelding kan benyttes frem til den 13. september 2019.

Elever fra 7. årgang på Solbjergskolen, som bor i Tiset sogn, får i uge 33 brev om konfirmationsforberedelse og konfirmation. Har I ikke modtaget brev, så kontakt venligst præsten.

Har du ikke mulighed for at tilmelde med NemID, så kontakt venligst præsten.

Sognepræst Jette R. Christiansen, tlf. 86-927330, mail: JRC@KM.DK

GUDSTJENESTE OG OPSTART FOR KONFIRMANDER 2020

Torsdag den 12. september  kl. 19.00 i Tiset Kirke

indbydes alle de nye konfirmander, som skal konfirmeres i maj 2020 i Tiset Kirke, sammen med deres forældre til en kort gudstjeneste og introduktion til konfirmationsforberedelsen.

Ang. konfirmandtilmelding med NemID se ovenstående!

Vi glæder os til at møde jer!

KONFIRMATIONSFORBEREDELSE 2019/2020

Elever som efter sommerferien begynder i 7. klasse på Solbjergskolen vil modtage brev om konfirmationsforberedelse.

Når der laves nye klassedannelser mellem 6. og 7. klassetrin, går vi ud fra klassefordelingen på 6. klassetrin. Så går man i 6. B, gælder den konfirmationsdato, der er angivet for B-klassen.

I 2020 er der konfirmationer i Tiset Kirke: Søndag den 3. maj: A- klassen. Fredag den 8. maj (Bededag): B-klassen og C-klassen

Nedenfor ses datoerne for konfirmationerne de næste tre år.

Fremtidige konfirmationsdatoer

2020 konfirmation i Tiset Kirke søndag, den 3. maj (7.A) og St. Bededag fredag, den 8. maj (7.B og 7.C)

2021 konfirmation i Tiset Kirke søndag, den 2. maj (7.A) og St. Bededag fredag, den 30. april (7.B og 7.C)

2022 konfirmation i Tiset Kirke lørdag den 30. april (7.A og 7.B) og søndag den 1. maj (7.C)