Du er her:

Undervisning i korsang

Hver tirsdag aften mødes Tiset Kirkes voksenkor, bestående af 14 sangglade mennesker, i Sognehuset ved Tiset Præstegård til to timers hyggeligt samvær med fokus på at synge sammen og indøve nyt repertoire.

Koret medvirker jævnligt ved gudstjenesterne, hvor vi synger motet og bidrager til fællessangen i kirken. Desuden afholder vi et par gange om året koncert i kirken, hvor vi får lejlighed til at synge nogle af de ting, som vi har arbejdet med i løbet af sæsonen.

Vi vil meget gerne være endnu flere i koret og for interesserede, som kunne tænke sig at deltage, men måske endnu ikke er klar til at synge i 4-stemmigt kor, er der mulighed for at begynde i en mindre gruppe med begynderundervisning i sang, samt prøve hvad det vil sige at synge flerstemmige sange. Her vil der også blive lidt undervisning i noder og rytmer, så det er ikke en forudsætning at kunne læse noder for at deltage.

Ring til korets dirigent, Jan Ole Christiansen (tlf. nr. 25 53 27 31) og hør nærmere om tid og sted for korundervisningen, som bliver af ca. 3 kvarters varighed pr. gang med mødested i Sognehuset ved Præstegården. Deltagelse er gratis.

Jan Ole Christiansen