Du er her:

KOR

Den hurtigste vej til glæde er at synge. Især når man synger med andre. Så måske er dette en mulighed for dig?

Tiset Kirkes voksenkor søger sangere.

Vi er et frivilligt kor, og vi øver hver tirsdag aften i sæsonen. Vi medvirker ved udvalgte gudstjenester, hvor vi synger korsatser og støtter fællessangen, men vi holder også koncerter et par gange om året med et spændende repertoire.

Der er et levende musikmiljø i forbindelse med kirken, med en lokal trio der optræder ved sognets arrangementer, og gæsteoptræden fra solosangere og andre kor ved særlige lejligheder.

Har du sunget i kor tidligere, eller har du en trænet stemme, vil vi meget gerne høre fra dig.

I øjeblikket har vi særligt brug for herrestemmer. Har du lyst til at synge, men er i tvivl om dine færdigheder, er der mulighed for at deltage i sangtræning.

Kontakt korets dirigent Jan Ole Christiansen på telefon 25532731 for at høre nærmere.